Bel Exit Reizen 0314 375 666
Binnen één werkdag jouw email beantwoord info@exit-reizen.nl
Blogs

Amerikaanse Fastfoodketens: onze Favorieten!

Onze favoriete guilty pleasures als we een rondreis maken door Amerika. Onze reisspecialisten hebben gezamenlijk een lijstje gemaakt, niet te missen restaurants in Amerika!

In ‘n Out Burger

In 'n Out Burger is een bekende Amerikaanse fastfoodketen met heerlijke hamburgers, verse ingrediënten en een eenvoudig menu. Het werd opgericht in 1948 en staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en versheid. Het heeft een cultaanhang gekregen dankzij gerechten zoals de "Animal Style" burger en het geheime menu. Hoewel het klein is gebleven in vergelijking met andere fastfoodketens, is het een geliefde favoriet voor liefhebbers van klassieke Amerikaanse hamburgers. De meeste vestigingen bevinden zich in Californië, waar de keten oorspronkelijk is begonnen, maar je vindt ze ook in andere staten zoals Arizona, Nevada, Oregon, Texas en Utah. De keten heeft echter nog geen vestigingen aan de oostkust van de Verenigde Staten.

Chipotle

Chipotle Mexican Grill is een Amerikaanse fastfoodketen die zich richt op verse, Mexicaans geïnspireerde gerechten zoals burrito's, burrito-bowls, taco's en salades. Het staat bekend om zijn aanpasbare menu-opties, hoogwaardige ingrediënten en inzet voor duurzaamheid. Opgericht in 1993, heeft Chipotle vestigingen over de hele Verenigde Staten en enkele andere landen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar snel en smakelijk Mexicaans eten.

Taco Bell

Taco Bell is een Amerikaanse fastfoodketen die bekend staat om zijn Mexicaans-geïnspireerde gerechten, zoals taco's, burrito's en quesadilla's. Ze bieden creatieve en innovatieve menu-items, zoals de Doritos Locos Tacos en Crunchwrap Supreme. Taco Bell heeft vestigingen over de hele Verenigde Staten en daarbuiten, en staat bekend om zijn betaalbare en smaakvolle Tex-Mex gerechten.

Shake Shack

Shake Shack is een Amerikaanse fastfoodketen die bekend staat om zijn hoogwaardige hamburgers, hotdogs, milkshakes en frietjes. Opgericht in 2004 in New York City, biedt het kwaliteitsvolle ingrediënten, smakelijke opties en een gezellige sfeer in hun restaurants. Met vestigingen in de Verenigde Staten en internationaal, is Shake Shack geliefd bij liefhebbers van ambachtelijke fastfoodgerechten.

Panda Express

Panda Express is een Amerikaanse fastfoodketen die gespecialiseerd is in Aziatisch geïnspireerde gerechten, voornamelijk Chinese keuken. Opgericht in 1983, staat het bekend om zijn smakelijke gerechten zoals oranje kip en Beijing beef, bereid met verse ingrediënten en op bestelling gemaakt. Met meer dan 2.000 vestigingen wereldwijd, is Panda Express een populaire keuze voor liefhebbers van snel Aziatisch eten van goede kwaliteit.

Little Caesars

Little Caesars is een Amerikaanse fastfoodketen die gespecialiseerd is in pizza. Opgericht in 1959, staat het bekend om zijn betaalbare prijzen en snelle service, vooral dankzij hun "Hot-N-Ready" pizza's die direct beschikbaar zijn om mee te nemen. Met duizenden vestigingen wereldwijd is Little Caesars een populaire keuze voor klanten die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke maaltijd.

Chick-fil-A

Chick-fil-A is een Amerikaanse fastfoodketen bekend om zijn kipgerechten, zoals hun kenmerkende kipfilet sandwich. Opgericht in 1946, staat het bekend om kwaliteit, service en de sluiting op zondag. Met een menu variërend van kipnuggets tot salades en wraps, en huisgemaakte sauzen, heeft Chick-fil-A een sterke focus op klanttevredenheid en is het een van de meest geliefde fastfoodketens in de VS met meer dan 2.000 vestigingen.

Sweetgreen

Sweetgreen is een Amerikaanse fast-casual restaurantketen die gespecialiseerd is in gezonde en verse salades en bowls. Opgericht in 2007, onderscheidt het zich door het gebruik van seizoensgebonden, duurzame en lokale ingrediënten. Met een focus op technologie en innovatie biedt Sweetgreen ook een mobiele app voor online bestellen en betalen. Met vestigingen in verschillende Amerikaanse steden, is Sweetgreen populair vanwege zijn gezonde en duurzame benadering van voeding.

Cheesecake Factory

De Cheesecake Factory is een Amerikaans restaurantbedrijf dat bekend staat om zijn uitgebreide menu, met een focus op cheesecakes. Opgericht in 1972, biedt het een grote verscheidenheid aan gerechten, van comfortfood tot internationale favorieten, en staat het bekend om royale portiegroottes. Met vestigingen in de VS en internationaal is het een populaire bestemming voor lekker eten en feestelijke gelegenheden.

Hotelklasse en vanafprijs zijn aangepast op basis van jouw pakketkeuze
We hebben de bestemmingen van je reis aangepast